Taalbureau Van den Berg verschijnt met een gedicht in een dichtbundel (in de zomer van 2024) die wordt uitgegeven tijdens festival: Het park vertelt (wat een prachtige noemer trouwens…) in Oosterbeek, bij Arnhem. Zie ook: Literatuur- en poëziefestival (hetparkvertelt.nl)

Festival – 2024

Het Park Vertelt is een open, toegankelijk en GRATIS festival voor jong en oud. Zorg dat je erbij bent: zaterdag 31 augustus in Park Hartenstein in Oosterbeek.

Vanaf 14:00 uur zijn er drie podia vol fijne optredens en activiteiten.

DE LUIFEL
Onder de Luifel zijn ’s middags doorlopend muziek, poëzie en cabaret optredens. Presentator: Jesse Laport. ’s Avonds is hier ‘de man die blauw werd’ een show van theaterwerkplaats Kazou met dichters Erik Jan Harmens, Radna Fabias, Jesse Laport. En LUCKY FONZ III !!

Programma van podium De Luifel.

BINNENWERELD
Dit is het dichterspodium met deelnemers aan de Binnenwereld dichtwedstrijd en ‘last minute’ dichters. En ook: theateract ‘Verslagen’ en de prijsuitreiking van de dichtwedstrijd. Presentator: Cassandra Onck. Begin van de avond speelt hier Beeldend Danstheater Telder.

Programma van podium Binnenwereld.

ZOOMERIJ PLEIN (kinderen)
De hele middag is er van alles te doen op het Zoomerij Plein. Theater, spoken word, creatief bezig…  zeker weten dat niet alleen de kinderen hier helemaal los gaan.

Programma van podium Zoomerij Plein.

‘In totaal zijn 20 van de 116 inzendingen geselecteerd. De speciale festivalbundel bevat naast de 20 gedichten die de jury selecteerde ook gedichten van Ester Naomi Perquin, Erik Jan Harmens en Jesse Laport. Bij elkaar wordt het een mooi boekje, vormgegeven door boekontwerper Damiaan Renkens. De bundel wordt tijdens het festival verkocht voor € 10,00.’